End of my year is coming
Hallo allemaal
Het was weer eens hoogtijd voor en verhaaltje.. Zeer hoogtijd want in fact me jaar zit er zo goed is bijna op. Nog ongeveer 3,5 week en het jaar is voorbij.
Wat is het toch snel gegaan en het is een cliché maar toch echt waar het jaar is voorbij gevlogen. En heb zoveel gedaan en zoveel gezien, om daar nog even aan toe te voegen dat ik 2 weken geleden naar Montreal ben geweest voor een weekend. Dit was met de klassen van de school cursus die ik had gedaan in New york. Het was erg gezellig en leuk om weer een grote stad te zien, maar kan zeggen dat het niet me favorite stad is. Maar wij hadden dan ook pech met het weer en is het in de zomer hoogst waarschijnlijk een stuk leuker!
Maar hoe dan ook heb me goed vermaakt en ervan genoten, maar bij aankomst terug en de skyline van New york in de verte al te zien besef ik weer hoe geweldig ik deze stad vind en het inmiddels gewoon voelt als thuiskomen.
Maar goed me laatste weekjes aangebroken en zoals sommige van jullie waarschijnlijk al weten heb ik besloten om toch te gaan verlengen met 6 extra maanden. Momenteel ben ik dus aan wachten tot alles rond is en dan moet ik nog een gezin zien te vinden, het is dus even spannend maar ook wel weer leuk toch voor een extra nieuwe uitdaging te gaan op een andere plek en met een ander gezin.
Helaas weet ik verder dus nog niks meer en hou jullie dus hiervan nog wel op de hoogte!
Ik zie wel hoe het loopt en mocht ik geen gezin meer vinden wat me echt aantrekt of iets dan kom ik alsnog gewoon lekker naar huis voor de kerst!!
Wordt vervolgd...
Verder me laatste weekjes probeer ik hier nog even te genieten en alles nog x te doen zoals de shopping malls in de buurt naar de stad NY en lekker genieten uiteten en stappen met me vrienden hier.
Afgelopen week okt 31 was het halloween, en dat is groot hier weken van te voren zijn mensen bezig met hun huizen/tuinen te versieren maar dan ook niet 1 pumpkim, maar van hele begraafplaatsen tot zombies skelleten en hele spookhuizen aan toe haha en de een maakt het nog gekker en enger dan de ander. Echt geweldig om te zien en zo ook alle winkels liggen vol met candys versieringen en costuums.
Ik mocht dan onze tuin ook doen en heb deze dus ook een beetje versierd. En dan was het de avond van halloween en dat betekend Trick or treat. Alle kinderen gaan de straten op om vervolgens van huis naar huis te gaan voor candys.
Ook ik ben met de kids geweest en wat en ervaring wat is dit geweldig en wat zijn de mensen leuk. De kids genieten er van en zijn helemaal opgelaten zeker als de voortuin van sommige huizen echt heel erg spooky zijn. Mijn kids waren totaal niet angstig en rende overal zo naar de voordeur alle straten lopen vol met ouders en kinderen en wat is dat gezellig. Ik zou echt willen dat wij dit in nl ook zo hadden. Halloween is zeker nu een van me favoriete feestdagen hier dan haha.
Zo en dan is het tijd voor thanksgiving en christmass en zo veranderen langzaam dan ook de tuinen van halloween in huizen vol met kerstverlichting, o wat hou ik toch van dit land... En ja zelf nu nog na een jaar hier vind ik het nog steeds even geweldig en natuurlijk zijn er ook minpunten zoals het eten wat ik echt mis hahaha maar over het algemeen zou ik hier zo kunnen gaan leven. Ja voor mij is en blijft het gewoon geweldig. En kan niet wachten tot de parade van het jaar waar ik al heel lang naar uitkijk de Macys thanksgiving parade! En dat is dan ook een mooie afsluiten van mijn tijd hier, en wie weet blijf ik nog wel langer rond dit gebied.
De kids ga ik zeker missen en vooral de kleine boy die nu eindelijk sinds een week me naam volledig kan zeggen, achh zoo schattig ik ga hem vreselijk missen. Hij is zo lief en grappig en altijd vrolijk dat hij altijd elke dag goedmaakte voor mij.
Het weer hier is tot sinds afgelopen week ook verbazing wekkend mooi geweest wat ik eerst niet had verwacht toen ik hoorde dat ik van California na jersey zou gaan maar gewoon echt super! Het was tot week geleden nog rond 21 gr en dan nu zakt het meteen ook flink in de nachten kan het soms al vriezen maar overdag is het nog zo rond de 15 gr gemiddeld. Dus nog steeds goed te doen en gelukkig geen storm gehad ... Zover haha!
Nou verder geen nieuws hoop dat het aan die kant goed gaat met iedereen en hou jullie op de hoogte als ik meer weet
Veel liefs amaranta