ammieusa.reismee.nl

Chicago!!

Hallo allemaal,

Het is erg lang geleden dat ik hier nog wat heb geplaatst maar ik moet eerlijk zeggen dat het leven hier zo gewoon is geworden ik er eigenlijk niet echt veel zin en tijd meer voor heb om verhaaltjes te plaatsten. Maar vooruit even een korte update... Want mijn laatste bericht was dan nog vanuit Jersey ik zit inmiddels al weer ruim 3 maanden in Chicago!! Na het einde van me 1ste jaar heb ik nog verlengd met 6 mnd bij een ander gezin, ik heb nu echt het meeste fantastische gezin met 2 kids een jongen 11 en een meisje van 13. Het gezin is echt super aardig en de kids zijn ook er leuk ik heb hier weer een top tijd!!
Ondanks de extreeem koude en lange winter met bergen en bergen of sneeuw heb ik het nog steeds zo erg na me zin dat ik eigenlijk nog steeds niet naar huis wil komen!
Ik woon hier 15 min van de city in een pratich GROOT huis aan lake Michigan, kan dus niet wachten tot het mooier weer wordt en lekker elke dag gewoon met 3 stappen op het strand kan liggen!
Maar aan alles komt een eind en zo ook voor mij aan mijn visa die gaat verlopen deze zomer.Update komt hierop nog wel.

Maar even kort over me laatste 3 maanden waarin ik alweer veel gezien en gedaan heb zoals kerst die ik hier met het gezin en familie heb mogen meemaken. De eerste echte amerikaans kerstervaring hoewel vorig jaar natuurlijk ook! De straten hier met al de sneeuw was dan ook echt net kerst uit de kerst films zoals Home alone.. Dat huis staat trouwens niet ver weg van waar ik nu woon!
Oud & nieuw heb ik new jersey gevierd bij me vrienden.
En sinds ik eigenlijk aankwam hier in dec was het koud geworden en hadden we sneeuw elke week weer nieuwe bergen haha erg leuk om dat ook weer eens mee te maken na bijna 12 maanden zomer te hadden gehad.
Ik ga hier ook weer na school en volg nu American history erg interessant en eet nu veel meer over het ontstaan van Amerika etc.

Nou verder heb ik het erg naar me zin en ga ik nog even flink genieten van de laatste maandjes, ik weet nog niet wat ik moet doen straks zonder al deze mega winkels en super shoppingmalls..
Zal wel weer even flink wennen worden maar goed wie weet .. We kunnen altijd weer terug.
Want het is gewoon zo i love America!!

Tot horens weer.
Liefs amaranta